Een mooi kado speciaal voor Pasen, een leuke samenwerking tussen Notenkado & Zo en kuNZtbloemen!

Begin maart werd ik gebeld door Nelleke & Saskia van kuNZtbloemen. Zij wilden een paaskaart gaan maken en het leek hen zo leuk om de paaskaart te combineren met een kado. Toevallig had ik net een paaspakket ontwikkeld wat helemaal paste bij de sfeer die Nelleke & Saskia voor ogen hadden bij de kaarten. We zijn gaan samenwerken en hebben een super leuke paasactie bedacht!

Wat is de Paasactie?

We hebben een heel mooi Paaskado voor je gemaakt dat zo door de brievenbus kan!
Voor €19,95 maken en versturen we een prachtig verpakt brievenbuspakket met daarin allemaal paaslekkernijen van Notenkado & Zo. Het is gevuld met een vers gebrande notenmix, gekleurde chocoladepinda's en een hartje gevuld met chocolade amandelen.

Om het helemaal af te maken kies je een van de zeven vrolijke paaskaarten. Als je wilt dan schrijven wij jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger. En dat voor slechts €19,95 inclusief verzendkosten! Dus verras je moeder, je eenzame buurman, je verre tante of je jarige vriendin. Alles mag! Liever zelf ophalen in Nootdorp? Dat kan! Kosten zijn in dat geval €17,95.

Hoe kan je bestellen?

Stuur een appje naar Melanie (0612784156), Nelleke (0614778545) of Saskia (0623203960).
Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Doe dit uiterlijk vrijdag 26 maart a.s. zodat we tijdig kunnen verzenden!

Volg ons via