Kado's en relatiegeschenken op maat!

Elk kado of relatiegeschenk bij Notenkado & Zo is uniek en wordt afgestemd op jouw wens als klant. Bijvoorbeeld door de kleur van het bedrijfslogo in het kado te verwerken en rekening te houden met specifieke wensen.

Voor elke gelegenheid een bijzonder kado

Ben je op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor je personeel, bedankjes voor sprekers van een symposium of een attentie voor je klanten? Voor elke gelegenheid kun je terecht bij Notenkado & Zo!

Van proefpakket naar notenkado

Na een persoonlijk gesprek met jou als klant maak ik een proefpakket en een offerte. Zo kun je precies zien wat je kunt verwachten van het pakket en de prijs.

Wijn, chocolade of olijfolie erbij?

Naast vers gebrande en rauwe noten hebben we een groot assortiment aanverwante producten zoals chocolade, zuidvruchten en zoutjes. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een mooie fles wijn of een lekkere olijfolie in het pakket te verwerken.

Alles naar jouw wens

Alle kado's zijn geheel naar eigen wens en smaak samen te stellen. Ze worden door mij mooi en feestelijk ingepakt en voorzien van een leuk kaartje waar een persoonlijke boodschap op geschreven kan worden.